Предлагаю манки собственного изготовления на заказ.

Б.І.О.

Мисливець

Б.І.О.

Мисливець
Привет всем!У кого открытие было с наступившим,у кого не было с наступающим!!!Самому похвастаться нечем-все проспал ,был повод(разве это охотник,что говорит правду)?Зато всем кому обещал манки -всем отправил!Хочу прикрепить последние работы!Спасибо всем за доверие и уважение,спасибо!!!
 

Вкладення

Бен Гурион

Мисливець
Свой заказывал ещё зимой, перед выставкой, но в деле опробовал только сейчас. Манок работает отлично, даже не ожидал на такой эффект. Издали были замечены 2 налета, оба приманил, оба повелись. Маночек работает, утка не вся, но упала. Мастеру респект!!!
 

KFoR

Зброяр
Я від вашого маночка такого не очікував. Вчора на вечорці качки підсідали як привязані в мене такого ще не було, про те що в мене на підвісі ще й БГ я навіть "забув". Одиночка зайшла, повернула на мене і зі спини мало на голову не сіла, рально можна було не стріляти, а стволом збити :)
зі. Хочу замовити такий самий для знайомого. Манок на крякву в дереві, середній з хрипотцою.
 

Б.І.О.

Мисливець
Добрый вечер!Спасибо Бен Гурион,спасибо KFoR! В манках моя страсть и любовь к охоте заложена еще в детстве!Каждый манок делаю вручную и настраиваю вручную!Понятно,иногда ошибаюсь,я не робот!Работу своих манков гарантирую на 100%!!!!!KFoR-Ваш заказ принял,отпишусь в личку!Спасибо,ни пуха ни пера!
 

serobond

Мисливець
Уже второй день а от вас никакого ответа!( Говорили что позвоните сами!
 

LORDI

Новачок
Раніше якось скептично ставився до використання манків під час полювання, оскільки й без них роками вдавалося добувати качок. Цього року вирішив спробувати, й в кінці квітня придбав манок HUNT MANIA. Майже два місяці частенько просиджував перед комп'ютером, щоб видути необхідні звуки, отримав від дружини масу погроз про те, що та дудка згорить після першої розпалки каміну, і ... нарешті, відкриття полювання. Манок відразу потішив не тільки мене, а й побратимів, оскільки вдавалося повертати качок на друге і третє коло навіть після добрячих салютів з кількох стволів. Пишу це все, звичайно, не для реклами (з автором теми не знайомий і знаходимось на відстані майже 1000 км), а просто хочу висловити слова вдячності пану Ігорю за його працю, яка справді приносить людям задоволення!!!
 

Б.І.О.

Мисливець
Доброе утро!Спасибо за терпение(кто ждет манка),понимание и уважение!СПАСИБО!!!
 

димон1983

Слідопит
Манок на крякву для середньої води в дереві беру. Давайте реквізити на проплату. Дякую!
 

Б.І.О.

Мисливець
Добрый день всем!Есть немного времени,праздник,хочу выложить фото манка Каденс из дерлина.Делал на нем тоналку из дерлина, ну и настраивал на свой манер.Прикреплю еще и видео послушать на звучание.Спасибо всем!
 

Вкладення

Зверху