Любимые блюда которые готовим сами!!!

Тема у розділі 'Кухня', створена користувачем Monya, 19 лис 2016.

Вутка - все для охоты и рыбалки
  1. kef

    kef Снайпер

    Домашня піч -це не просто піч а витвір мистецтва.І зараз не багато знайдеться майстрів,яки б змогли зробити якісну, справжню піч.З добротною тягою,з екологічно чистих матеріалів,щоб не коптіла,рівномірно трималась температура,щоб не тріскались стіни. В дитинстві дуже любив зимою грітися на печі після гри в хокей,чи їзди на лижах.Коли одяг ставав льодяним і роздягнутися було можна лише тоді, коли лід на одязі почне розмерзатися .Ой напевно для багатьох з нас знайома ця картина.В селі маю добротну піч,яка після майже сорока років інтенсивного використання потребує деякого ремонту . В ній готовилось все-починаючи від житнього хліба ,закінчуючи сушінням грибів,риби,фруктів.А який був домашній чорнослив!Залишилась лише пам,ять.,бо хто це все виготовляв уже на жаль не знами.
     
    killer89, север, roz_koms та 3 іншим подобається це.
  2. Safari
  3. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Я тоже планирую дома печь с лежаком, слава Богу у нас мастер по этим всем делам (печи,мангалы,барбекю и тд.)есть и с золотыми руками.Вся надежда на него.
     
  4. kef

    kef Снайпер

    Коли змуруєте,то це буде саме найбільш облюбоване місце рідніх у Вашому домі.
     
    Monya подобається це.
  5. taisonn

    taisonn Мисливець

    Як почну створю нову тему
     
  6. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Как я этого уже жду и хочу...
     
    kef подобається це.
  7. kef

    kef Снайпер

    Для маринування м"яса ,з метою приготування шашлику примінив за порадою ветерана форуму (Норд-10),оливкову олію.,іспанського виробництва.,з ідентичною назвою.Дякуючи родичам дружини,котрі проживають у м.Барселона.Шашлик вийшов люксовий.,соковите м"ясо+ оригінальний смак.
    -Також хочу спробувати приготувати м"ясо для шашлику за таким рецептом:
    - замість олії та цибульного соку,використати натерту м"якоть заморської ягоди-"ківі".,попередньо ківі очистити від шкірки.Ківі повинно бути не дуже спілим.М"ясо також витримується для маринування в холидильнику чи в холодному місці певний час.Одна із умов,м"ясо повинне бути тільки з домашньої свинки і без ніяких преміксів.,(це моя власна думка).А дальше за смаком-сіль ,перець,правда говорять,що можна спеції не добавляти.
     
    немец1970, PetrenkoAO та NORD_10 подобається це.
  8. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    +++:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
     
    Останнє редагування: 28 кві 2017
    немец1970 подобається це.
  9. Копатыч

    Копатыч ветеран форуму надійна команда

    И так, все по порядку....
    вчера, не выдержав "скуления" Макса, было принято решение, на вечер, поехать на дамбу, ловить бычка .....десятка 3 стали нашим уловом ....., в основном "икрянчик".....
    Но так как обещал уху, то смею выставить свой "шедевр" .....
    итак ....... полтора десятка бычка, потрошенный, мытый, от луски можно не чистить, все равно достанется котам и собакам ...., печенки отдельно ......, весь этот скарб ложим в марлю и опускаем в котелок с кипящей подсоленной водой, в которой уже варится морковка ......, с пол часика даем покипеть. затем вытаскиваем куль с бычком и опускаем в котелок семгу ( к сожалению, об "осетре", осталось только мечтать ) .... даем покипеть минут 10, затем опускаем в котелок печенки бычка, еще минуты 3-4, добавляем смесь перцев, зелень (петрушка, укроп, со своего огорода) .... ушица готова, пальцы слипаются, а значит все получилось .......
    На оставшихся углях, жарим шашлычек ........
    Приятного аппетита .......
     

    Вкладення:

    • DSCN1849.JPG
      DSCN1849.JPG
      Розмір файлу:
      190,3 КБ
      Переглядів:
      172
    • DSCN1850.JPG
      DSCN1850.JPG
      Розмір файлу:
      677,5 КБ
      Переглядів:
      164
    • DSCN1851.JPG
      DSCN1851.JPG
      Розмір файлу:
      608,3 КБ
      Переглядів:
      164
    • DSCN1852.JPG
      DSCN1852.JPG
      Розмір файлу:
      360,5 КБ
      Переглядів:
      164
    • DSCN1853.JPG
      DSCN1853.JPG
      Розмір файлу:
      657 КБ
      Переглядів:
      168
    • DSCN1854.JPG
      DSCN1854.JPG
      Розмір файлу:
      357,9 КБ
      Переглядів:
      177
    vanhant, KFoR, север та 11 іншим подобається це.
  10. PetrenkoAO

    PetrenkoAO ветеран форуму надійна команда

    Час маринування, дуже впливає!
    Перетримаєте, м`ясо розлізеться! Іноді дає смак як у печінки,
    Тому 2 години! А там єкспериментуйте!
     
    kef, сергей1975 та немец1970 подобається це.
  11. PetrenkoAO

    PetrenkoAO ветеран форуму надійна команда

    С телефона было неудобно!
    Добавлю сегодня!

    Маринование и процессы...
    Киви, ананас... богаты на протеолитические ферменты — ферменты из класса гидролаз, которые расщепляют пептидную связь между аминокислотами в белках.

    Недостатком этих составляющих в маринаде это быстрый процесс разрушения маринуемого мяса!
     
    lektor, сергей1975, NORD_10 та ще 1-му подобається це.
  12. taisonn

    taisonn Мисливець

    ну прям на пальцах обьяснил!
     
    PetrenkoAO подобається це.
  13. PetrenkoAO

    PetrenkoAO ветеран форуму надійна команда

  14. kef

    kef Снайпер

    Кінцевий результат м"ясного виробу під назвою "шашлик-весняний",приготовлений в суміші з натертим ківі.На чотирьох вийшло трохи забагато,довелось чаювати до вечора.М"ясо було розсипчасте з чуть кисловатим присмаком.
     

    Вкладення:

    • Foto0200-1.jpg
      Foto0200-1.jpg
      Розмір файлу:
      228,6 КБ
      Переглядів:
      126
    roz_koms, B.pi, Копатыч та 3 іншим подобається це.
  15. 1070

    1070 Новачок

    Кислувате , тоту що у Вас перебор з ківі,1 середня на 1,5 кг м`яса.
     
  16. Днепровец

    Днепровец Новачок

    Был на майские праздники у родственников недалеко от Железного Порта. Съездили на море пособирали не много мидий, жаль не крупные, хорошо промыли под проточной водой, в кастрюлю налили немного воды и оливкового масла, до кипения, потом кидаем мидии и закрываем, периодически не открывая крышку встряхиваем содержимое, 5-7 мин. и готово. К столу подаем с лимончиком.
    Осталось с зимы немного рапанов - вытаскиваем из раковины молюска, чистим, промываем, засовываем обратно и "запаковываем" сливочным маслом. Ставим на мангал и доводим до готовности.;)
     

    Вкладення:

    vanhant, kef, taisonn та 7 іншим подобається це.
  17. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Вкуснятина:rolleyes:!!!А рецепт Вашего шашлыка на последнем фото:)???
     
    Останнє редагування: 15 тра 2017
  18. Днепровец

    Днепровец Новачок

    Спасибо.
    У меня тесть делает шашлык по такому рецепту: соль, перец и много очень мелко нарезанного лука. Бывает за час до жарки добавляет немного минеральной газированной воды, смотря какое мясо. Соус к шашлыку - или соус краснодарский, или лучше домашний и очень много нарезанной зелени (молодой чеснок, петрушка, кинза и т.д.).
     
    Останнє редагування: 15 тра 2017
    taisonn, сергей1975 та Monya подобається це.
  19. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Доброго всем дня!!!Решил сегодня приготовить вот такое блюдо (Куриные бедра тушенные с картошкой). Для приготовления этого блюда нам понадобится: 1.Куриные бедра большие 4шт. 2.Картошка средняя 12шт. 3.Морковка средняя 1шт. 4.Лук средний 3шт. 5.Майонез домашний 200гр. 6.Соль,перец по вкусу.Как мы готовим это блюдо...Берем куриные бедра солим,перчим и выкладываем в емкость в которой и будем запекать.Затем ложем с верху мяса лук нарезанный полукольцами и морковку нарезанную маленькими кусочками.После этого выкладываем картошку нарезанную кружочками и тоже солим и перчим.Затем покрываем картошку домашним майонезом,запекаем в течении полутора часов ,при температуре 180 градусов.Блюдо получилось очень сочным,в процессе запекания овощи и мясо пустили много сока.Наше блюдо готово,получилось очень вкусно.Приятного Вам аппетита!!! 20170522_135920.jpg 20170522_152013.jpg 20170522_154601.jpg
     
    kef, vanhant, Копатыч та 9 іншим подобається це.
  20. PetrenkoAO

    PetrenkoAO ветеран форуму надійна команда

    Гарна страва!
     
    север та Monya подобається це.
  21. Monya

    Monya S-Moderator Команда форуму

    Спасибо Толя!!!
     

Поділитися цією сторінкою