То "міраж-марево".відзеркалення від бутля з огірками. .ніхт, рюмка порожня ))
То "міраж-марево".відзеркалення від бутля з огірками. .ніхт, рюмка порожня ))
Так піст!!!ніхт, рюмка порожня ))
Пробна партія. Тільки добавив порошок з білих сушених грибів і свіжих смажених печериць та борошна чуть.Так піст!!!
Звісно, що порожня, налив та опорожнив, що її гріти та випаровувати))))))).
Він вище описаний Володимиром .Степан, напиши рецепт, для полноты картины.
Я і не "лайкаю". А щоб по темі - то треба мати бажання .Парни, Вы не лайкайте приз победителю, а куховарьте что то...
Блин, эта капуста так на рульку похожа..."Пекинская капуста" на вертеле.
Ингридиенты:
1. "Качан" , желательно передний - 1шт;
2. Соль, специи по вкусу.
"Капусту" промыть, просушить бумажными салфетками, натереть солью, перцем, горчицей... Я даю промариноваться пару часов, а потом в духовку. Первые 20-30 минут при t200°C, а потом 90 минут томим при t150°C так получается сочнее. Гарнир и напитки по вкусу.
Переглянути вкладення 660095
К сожалению фото только это.
Приятного)
Просили "постное" блюдо, а рулька все таки звучит аппетитней.Блин, эта капуста так на рульку похожа...
Можна ще в такому варіанті. Рулька (жижка).язик свинячий- "все що потрапило під руку ) обсмажені шматками на пательні .Спеції: сіль.цукор.перець мелений.перець свіжий червоний "пекучий" .морква.часник.помідори свіжі без шкірки (натерті на тертці).сік томатний та чуть води. Перевірено роками. Смак супер. Як м'яса так "шурпи". Вибачайте що не пісна страва."Пекинская капуста" на вертеле.
Ингридиенты:
1. "Качан" , желательно передний - 1шт;
2. Соль, специи по вкусу.
"Капусту" промыть, просушить бумажными салфетками, натереть солью, перцем, горчицей... Я даю промариноваться пару часов, а потом в духовку. Первые 20-30 минут при t200°C, а потом 90 минут томим при t150°C так получается сочнее. Гарнир и напитки по вкусу.
Переглянути вкладення 660095
К сожалению фото только это.
Приятного)
чо не пісна? там цибулька і морквинка є...Вибачайте що не пісна страва.