НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Відкриття на яку саме дичину ? Можна більш детально ? Цікаво.
Та, вроді, по всіх видах, по яким пройшли таксацію. По лисиці і копиту точно, бо і в тому році відкривали.

Перпрошую! Чому деяким? Щодо календарів, ремарка була моя! Поясніть будь ласка що не так? Я задав питання, а у відповідь що??? :rolleyes:
Для необізнаних, в порядку інформації ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ УТМР НЕ ПРАЦЮЄ З ПОЧАТКУ ВІЙНИ! Окуповано угіддя повністю всх крім двох РО УТМР! :(
ДО КОГО ЗВЕРТАТИСЬ???

Та, вроді, по всіх видах, по яким пройшли таксацію. По лисиці і копиту точно, бо і в тому році відкривали.
Не так! Копитні і хижаки! Щодо інших видів, на п`ятницю (04.09) інших рішень не було, на скільки мені відомо....

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Перпрошую! Чому деяким? Щодо календарів, ремарка була моя! Поясніть будь ласка що не так? Я задав питання, а у відповідь що??? :rolleyes:
Для необізнаних, в порядку інформації ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ УТМР НЕ ПРАЦЮЄ З ПОЧАТКУ ВІЙНИ! Окуповано угіддя повністю всх крім двох РО УТМР! :(
ДО КОГО ЗВЕРТАТИСЬ???
Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))
Дякую, ви зробили мені чудовим ранок!)
Хлопці може хто допоможе вище зазначеній особі календаря УТМР придбати.))

Доброго ранку! Чесно кажучи, мені завжди (під час війни) з цим питанням допомагав Олег Шеін (мисливствознавець Київської ОО УТМР). На превеликий жаль, пропав безвісти на Донетчині...
Я не в курсі, чи буде УТМР друкувати календар цього року, тому і задав питання.
Пи.Си. Мені здається, що жодного разу не підй...в на форумі, тим паче в таких питання.

Нашо він йому?
Календар добровольної мисливської спільноти.
Бо я мабуть також член цієї спільноти...))) :rolleyes:
Доречі, до війни просто замовляв в магазині УТМР в Запоріжжі десяток календарів і купував їх собі та на презенти друзям-мисливцям)))

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Бо я мабуть також член цієї спільноти...))) :rolleyes:
Доречі, до війни просто замовляв в магазині УТМР в Запоріжжі десяток календарів і купував їх собі та на презенти друзям-мисливцям)))
Та не переживайте Ви, по поводу УТМР календарів, тепер і автомобільні не погані:D

1728288400538.png

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
"Зазначена особа" як Ви написали буде вдячна за допомогу в придбанні календарів на наступний рік. Звертатись в особисте. Заздалегідь дякую.
Вважаю, що має сенс далі по темі, якщо є кому що сказати! :cool:
P.S. Я додам найближчим часом новин щодо відкриття полювання по областям, усім зазначеним особам та колегам по форуму.:cool:

До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
Доброго дня колеги! Вінницька область буде полювання на кабана, в кого є ліміти. А також на хижаків. Рішення прийнято! ;)

mulyavchik

Снайпер
Шановні колеги мисливці.що чути по тилових областях про відкриття полювання?У нас на Рівненщині почали міняти контрольні картки,надіємося що полювання відкриють тільки ті райони яки не межують з білоруссю.Що чути по інших областях?

Trigal

Снайпер
Шановні колеги мисливці.що чути по тилових областях про відкриття полювання?У нас на Рівненщині почали міняти контрольні картки,надіємося що полювання відкриють тільки ті райони яки не межують з білоруссю.Що чути по інших областях?
Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.

Зверху