Та да! Ще "приперли" в цю тему календаріА деяким навіть календарі УТМР спокою недають.
Давайте! У нас на 2 листопада заплановано, так зване відкриття.Давайте по суті теми
Та да! Ще "приперли" в цю тему календаріА деяким навіть календарі УТМР спокою недають.
Давайте! У нас на 2 листопада заплановано, так зване відкриття.Давайте по суті теми
Відкриття на яку саме дичину ? Можна більш детально ? Цікаво.Та да! Ще "приперли" в цю тему календарі
Давайте! У нас на 2 листопада заплановано, так зване відкриття.
Та, вроді, по всіх видах, по яким пройшли таксацію. По лисиці і копиту точно, бо і в тому році відкривали.Відкриття на яку саме дичину ? Можна більш детально ? Цікаво.
І було повноцінне полювання чи якісь обмеження по срокам чи ще щось? бо деякі господарства так розумію і в тому році по перу відкривалисьі в тому році відкривали.
Не так! Копитні і хижаки! Щодо інших видів, на п`ятницю (04.09) інших рішень не було, на скільки мені відомо....Та, вроді, по всіх видах, по яким пройшли таксацію. По лисиці і копиту точно, бо і в тому році відкривали.
Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))Перпрошую! Чому деяким? Щодо календарів, ремарка була моя! Поясніть будь ласка що не так? Я задав питання, а у відповідь що???
Для необізнаних, в порядку інформації ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ УТМР НЕ ПРАЦЮЄ З ПОЧАТКУ ВІЙНИ! Окуповано угіддя повністю всх крім двох РО УТМР!
ДО КОГО ЗВЕРТАТИСЬ???
Доброго ранку! Чесно кажучи, мені завжди (під час війни) з цим питанням допомагав Олег Шеін (мисливствознавець Київської ОО УТМР). На превеликий жаль, пропав безвісти на Донетчині...Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))
Дякую, ви зробили мені чудовим ранок!)
Хлопці може хто допоможе вище зазначеній особі календаря УТМР придбати.))
Бо я мабуть також член цієї спільноти...)))Нашо він йому?
Календар добровольної мисливської спільноти.
Та не переживайте Ви, по поводу УТМР календарів, тепер і автомобільні не поганіБо я мабуть також член цієї спільноти...)))
Доречі, до війни просто замовляв в магазині УТМР в Запоріжжі десяток календарів і купував їх собі та на презенти друзям-мисливцям)))
Та не переживайте Ви, по поводу УТМР календарів, тепер і автомобільні не погані
Переглянути вкладення 899557
"Зазначена особа" як Ви написали буде вдячна за допомогу в придбанні календарів на наступний рік. Звертатись в особисте. Заздалегідь дякую.Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))
Дякую, ви зробили мені чудовим ранок!)
Хлопці може хто допоможе вище зазначеній особі календаря УТМР придбати.))
Доброго дня колеги! Вінницька область буде полювання на кабана, в кого є ліміти. А також на хижаків. Рішення прийнято!До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
А можна подокладніше Васильович.Якщо так т милості прошу в лічкуДоброго дня колеги! Вінницька область буде полювання на кабана, в кого є ліміти. А також на хижаків. Рішення прийнято!
Якщо про Крупу, то всі чули .Дядьки можливо хтось чув щось за Хмельницьку область?
Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.Шановні колеги мисливці.що чути по тилових областях про відкриття полювання?У нас на Рівненщині почали міняти контрольні картки,надіємося що полювання відкриють тільки ті райони яки не межують з білоруссю.Що чути по інших областях?
У нас Рівнеліс не видавав.(з тих пір як почалася війна 22р.)Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.