Та не переживайте Ви, по поводу УТМР календарів, тепер і автомобільні не погані
Переглянути вкладення 899557
Та не переживайте Ви, по поводу УТМР календарів, тепер і автомобільні не погані
Переглянути вкладення 899557
"Зазначена особа" як Ви написали буде вдячна за допомогу в придбанні календарів на наступний рік. Звертатись в особисте. Заздалегідь дякую.Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))
Дякую, ви зробили мені чудовим ранок!)
Хлопці може хто допоможе вище зазначеній особі календаря УТМР придбати.))
Доброго дня колеги! Вінницька область буде полювання на кабана, в кого є ліміти. А також на хижаків. Рішення прийнято!До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
А можна подокладніше Васильович.Якщо так т милості прошу в лічкуДоброго дня колеги! Вінницька область буде полювання на кабана, в кого є ліміти. А також на хижаків. Рішення прийнято!![]()
Якщо про Крупу, то всі чулиДядьки можливо хтось чув щось за Хмельницьку область?
Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.Шановні колеги мисливці.що чути по тилових областях про відкриття полювання?У нас на Рівненщині почали міняти контрольні картки,надіємося що полювання відкриють тільки ті райони яки не межують з білоруссю.Що чути по інших областях?
У нас Рівнеліс не видавав.(з тих пір як почалася війна 22р.)Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.
Колись вони там були.Лосі появились на Тернопільщині Хмельниччні,я в шоці ніколи такого не бачив.якщо колега скине фото то виставлю,сфоткав ,працює в агропідпреємстві,
То неякісні гербіциди винніЛосі появились на Тернопільщині Хмельниччні,я в шоці ніколи такого не бачив.якщо колега скине фото то виставлю,сфоткав ,працює в агропідпреємстві,
У нас теж не видавали раніше, тільки цього рокувже видали.У нас Рівнеліс не видавав.(з тих пір як почалася війна 22р.)
Ви помиляєтесь. Є області де заміну не проводили і не можна було здійснити до цього року.Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.
Полювання на хмельничені наскільки я знаю як такого не буде якщо 8 листопада приймуть рішення про Полювання то буде тільки відстріл лиса під контролем єгерівДядьки можливо хтось чув щось за Хмельницьку область?
Теж саме на ФранківщиніПолювання на хмельничені наскільки я знаю як такого не буде якщо 8 листопада приймуть рішення про Полювання то буде тільки відстріл лиса під контролем єгерів
Полювання на хмельничені наскільки я знаю як такого не буде якщо 8 листопада приймуть рішення про Полювання то буде тільки відстріл лиса під контролем єгерів
Тобто рішення про Полювання, як Ви кажете, також залежить від результатів виборів президента США ?Теж саме на Франківщині
Незнаю від кого там але мені так сказали в УТМР ХменицькомуТобто рішення про Полювання, як Ви кажете, також залежить від результатів виборів президента США ?![]()