НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Бо я мабуть також член цієї спільноти...))) :rolleyes:
Доречі, до війни просто замовляв в магазині УТМР в Запоріжжі десяток календарів і купував їх собі та на презенти друзям-мисливцям)))
Та не переживайте Ви, по поводу УТМР календарів, тепер і автомобільні не погані:D

1728288400538.png

фандоринъ

ветеран форуму
надійна команда
Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))
Дякую, ви зробили мені чудовим ранок!)
Хлопці може хто допоможе вище зазначеній особі календаря УТМР придбати.))
"Зазначена особа" як Ви написали буде вдячна за допомогу в придбанні календарів на наступний рік. Звертатись в особисте. Заздалегідь дякую.
Вважаю, що має сенс далі по темі, якщо є кому що сказати! :cool:
P.S. Я додам найближчим часом новин щодо відкриття полювання по областям, усім зазначеним особам та колегам по форуму.:cool:

До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
Доброго дня колеги! Вінницька область буде полювання на кабана, в кого є ліміти. А також на хижаків. Рішення прийнято! ;)

mulyavchik

Снайпер
Шановні колеги мисливці.що чути по тилових областях про відкриття полювання?У нас на Рівненщині почали міняти контрольні картки,надіємося що полювання відкриють тільки ті райони яки не межують з білоруссю.Що чути по інших областях?

Trigal

Снайпер
Шановні колеги мисливці.що чути по тилових областях про відкриття полювання?У нас на Рівненщині почали міняти контрольні картки,надіємося що полювання відкриють тільки ті райони яки не межують з білоруссю.Що чути по інших областях?
Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.

1gena73

ветеран форуму
надійна команда
В мене є відео з франківщини, знайомий агроном зкидує. Кабани, кози, повно на полях. На Закарпатті вночі поля світяться від зайців. Це від прикордонників відео. Вважаю то все наслідки шкоди від використання неякісної хімії на полях.

Заміну контрольних карток ніхто і не скасовував, так само, як і сплату членських внесків УТМР. І не лише там, де відкривають полювання.
Ви помиляєтесь. Є області де заміну не проводили і не можна було здійснити до цього року.

север

ветеран форуму
надійна команда
На Чернігівщині обмінюють і лісівники, і УТМРівці. І обмінювали.

АнтонТарахтій

Мисливець
Дядьки можливо хтось чув щось за Хмельницьку область?
Полювання на хмельничені наскільки я знаю як такого не буде якщо 8 листопада приймуть рішення про Полювання то буде тільки відстріл лиса під контролем єгерів

Зверху