Степанович 2
Снайпер
Це арбітраж
на істину не претендую но і називати думку опонентів бредятіною та іншими словами в цьому роді визказувань вважаю не правільною,імхо. З повагою!Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна,
Тому, що це моя думка і я считаю її правильною!Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна
А хто це вирішив, щоб мати свою думку і її висловлювати, треба мати заслуги і привілеї перед суспільством?ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
Тут вам з мабуть видніше( Тільки не розводьте будь ласка "пісні" про катострофічне збільшення численності хижаків в угіддях)))
Суспільство не розділилося, але є велика кількість дебілів, які це намагаються зробити!Напревиликий жах наше суспільство розділилося на тих хто віддає життя та здоров'я і на тих хто живе за рахунок перших.
Не одна поважаюча себе та суспільство людина не назве нікого такім словом.Фініто ля комедія)), але є велика кількість дебілів, які це намагаються зробити
чому?Не одна поважаюча себе та суспільство людина не назве нікого такім словом.Фініто ля комедія))
Серйозно?
звісно серйозноСерйозно?
Вибачте я не вчитель щоб допомги в прогуляному ) якщо важаєте що на ліво та на право всіх можна називати дебілами то вам до коваленка а не до мене) з ним і розберетеся в медичних термінах)звісно серйозно
це законний медичний термін
Та да! Ще "приперли" в цю тему календаріА деяким навіть календарі УТМР спокою недають.
Давайте! У нас на 2 листопада заплановано, так зване відкриття.Давайте по суті теми
Відкриття на яку саме дичину ? Можна більш детально ? Цікаво.Та да! Ще "приперли" в цю тему календарі
Давайте! У нас на 2 листопада заплановано, так зване відкриття.
Та, вроді, по всіх видах, по яким пройшли таксацію. По лисиці і копиту точно, бо і в тому році відкривали.Відкриття на яку саме дичину ? Можна більш детально ? Цікаво.
І було повноцінне полювання чи якісь обмеження по срокам чи ще щось? бо деякі господарства так розумію і в тому році по перу відкривалисьі в тому році відкривали.
Не так! Копитні і хижаки! Щодо інших видів, на п`ятницю (04.09) інших рішень не було, на скільки мені відомо....Та, вроді, по всіх видах, по яким пройшли таксацію. По лисиці і копиту точно, бо і в тому році відкривали.
Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))Перпрошую! Чому деяким? Щодо календарів, ремарка була моя! Поясніть будь ласка що не так? Я задав питання, а у відповідь що???
Для необізнаних, в порядку інформації ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ УТМР НЕ ПРАЦЮЄ З ПОЧАТКУ ВІЙНИ! Окуповано угіддя повністю всх крім двох РО УТМР!
ДО КОГО ЗВЕРТАТИСЬ???
Доброго ранку! Чесно кажучи, мені завжди (під час війни) з цим питанням допомагав Олег Шеін (мисливствознавець Київської ОО УТМР). На превеликий жаль, пропав безвісти на Донетчині...Директор "УКРМИСЛИВРИБПРОЄКТ" не знає де взяти календар УТМР))
Дякую, ви зробили мені чудовим ранок!)
Хлопці може хто допоможе вище зазначеній особі календаря УТМР придбати.))
Бо я мабуть також член цієї спільноти...)))Нашо він йому?
Календар добровольної мисливської спільноти.