mulyavchik
Снайпер
І кому так повезло?Якщо не секрет,скажете?
І кому так повезло?Якщо не секрет,скажете?
До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
А в чому тут секрет. Миколаївська область. Позиція ОВА сама правильна яка може бути. "ЗАБОРОНИ ДО ДОБРА НЕ ПРИЗВЕДУТЬ"!І кому так повезло?Якщо не секрет,скажете?
Не маю права щось обіцяти, але "сорока на хвості принесла", що перспективи відкриття у Вас є....думаю, новини почуєте скоро самі.До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
Дай боже. Ваші б слова да йому у вухаНе маю права щось обіцяти, але "сорока на хвості принесла", що перспективи відкриття у Вас є....думаю, новини почуєте скоро самі.
регулювання кабана це теж не поганоНа Кіровоградщині полювання не буде!!!
Буде лише регулювання чисельності лисиці та кабана дикого (відповідно до встановлених лімітів).
З лисом зрозуміло а що туди свиняча чумка ще недійшла?Буде лише регулювання чисельності лисиці та кабана дикого (відповідно до встановлених лімітів).
АЧС був на Кіровоградщині. Поголів`я відновилось і чисельність в багатьох господарства вще оптимальної, та на багато більше ніж мінімально допустима для полювання.З лисом зрозуміло а що туди свиняча чумка ще недійшла?
регулювання мається на увазі відстріл без ліцензій?АЧС був на Кіровоградщині. Поголів`я відновилось і чисельність в багатьох господарства вще оптимальної, та на багато більше ніж мінімально допустима для полювання.
Гарне питання. Не впевнений на сто відсотків. Але думаю, що якщо на підставі лімітів, а по іншому ніяк, то по ліцензіям.регулювання мається на увазі відстріл без ліцензій?
Буду знати точно на тому тижні, відпишусь. Але знаю на сто відсотків, що відстріл кабана лише в тих господарствах, які мають ліміт.тобто це не полювання, а саме регулювання
На Франківщині по ходу такожНа Кіровоградщині полювання не буде!!!
Буде лише регулювання чисельності лисиці та кабана дикого (відповідно до встановлених лімітів).
Повністю згоден.Простих дядьків на фронті більше ніж мажорів.І воюють ті дядьки за те щоб ті їбучі мажори могли жити спокійно,спати ,і жерти солодко,недумаючи ні про що.Да Боже друже вам сили і здоров'я вигнати оте все чмо от тоді то й полюємо як колись.Мажори як полювали так і продовжують,а простим дядькам чому не можна
Буду точно знати на тому тижні...На
На Франківщині по ходу також
Мав на увазі новий вірус про якій говорять в Київській обл.АЧС був на Кіровоградщині