НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

До речі.Хтів запитати.А за Вінниччину Ви нічого не знаєте,нечули?Можна нам на щось сподіватись в цьому сезоні,чи будемо курити бамбук?Подякував.
Не маю права щось обіцяти, але "сорока на хвості принесла", що перспективи відкриття у Вас є....думаю, новини почуєте скоро самі.

mulyavchik

Снайпер

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
А в чому діло? Звичайний документ, а вже п'ять сторінок обговорення:) Відкривають полювання? Так це ж хорошо, для настоящих мисливців! Звісно - це не те полювання, до якого всі звикли, як раніше, але хоть так, чим нічого і цьому треба радуватися! А мисливцям, яким це не подобається, сидіть собі дальші дома, робіть свої справи - вас же ніхто не заставляє полювати силоміць, і чому вас так колотить? Це особиста справа кожного і силою нікого не заставляють!

old hunter

Снайпер
А кого колотить?
Я таких тут не бачив.
Чи хтось писав що погано, що полювання відкривають?
Бачу тільки що колотить тих хто пише що когось мае колотити:D.

BOGDAN BAR 2015

Мисливець
Доброї ночі,товариство.
Я на військовій службі з березня 2022 року. Я являють Учасником бойових дій,воював у м.Бахмут,маю 2 контузії,лікувався,зараз продовжую службу,молодший сержант ЗСУ. Думаю моя думка про відкриття полювання буде вам цікавою. Так от,я обома руками ЗА відкриття полювання. Я дуже б хотів приїхати у відпустку і послухати пісню гончаків,добути лиса,або зайця. Вийти на полювання з батьком і тестем,які за станом здоров'я не можуть служити,але на полювання раз в тиждень вийшли б. Діло не у тому щоб щось добути,а в тому щоб відпочити душею,розслабити вічно напружені нерви. Розумію тих мисливців які втратили майно,угіддя і все те що було до 24.02. але життя продовжується. Мажори як полювали так і продовжують,а простим дядькам чому не можна? Давайте нарешті станемо нацією і будемо хотіти зробити щось краще,а не "щоб комусь було гірше ніж мені,тоді мені буде добре". Давайте жити,бо тоді ж навіщо все це?

На Кіровоградщині полювання не буде!!!
Буде лише регулювання чисельності лисиці та кабана дикого (відповідно до встановлених лімітів).

Zabar Andrij

Слідопит

Охотник77

Снайпер
З лисом зрозуміло а що туди свиняча чумка ще недійшла?
АЧС був на Кіровоградщині. Поголів`я відновилось і чисельність в багатьох господарства вще оптимальної, та на багато більше ніж мінімально допустима для полювання.

Zabar Andrij

Слідопит
АЧС був на Кіровоградщині. Поголів`я відновилось і чисельність в багатьох господарства вще оптимальної, та на багато більше ніж мінімально допустима для полювання.
регулювання мається на увазі відстріл без ліцензій?

tyrist 1945

Тигр

mulyavchik

Снайпер
Мажори як полювали так і продовжують,а простим дядькам чому не можна
Повністю згоден.Простих дядьків на фронті більше ніж мажорів.І воюють ті дядьки за те щоб ті їбучі мажори могли жити спокійно,спати ,і жерти солодко,недумаючи ні про що.Да Боже друже вам сили і здоров'я вигнати оте все чмо от тоді то й полюємо як колись.

Зверху