Аааа, ясно. Сразу бы написали, не отвлекался бы на Вас. Это сильно...як що немає снігу та льоду на полях.....но практика показала куля рікошетит переходя звуковий барьер...
Аааа, ясно. Сразу бы написали, не отвлекался бы на Вас. Это сильно...як що немає снігу та льоду на полях.....но практика показала куля рікошетит переходя звуковий барьер...
на відео стреляют пулями FMJ.... вони точно ні свінцові бо швідкість завелика для свінцових куль...Нема таких у нас.
Мда... "Молчание-золото"...на відео стреляют пулями FMJ.... вони точно ні свінцові бо швідкість завелика для свінцових куль...
для проникающего ранения человека нужно всього пулю з енергией 65 Дж. я незнаю як ви так безпечно відноситесь до пострілу... но бачу ви профффесионал....В-макс об траву взрывается. Вы о чем? У амеров это патрон для дачного варминтинга в густонаселенной местности. Он на 500 м в воздухе завязнет...
Як - так?як ви так безпечно відноситесь до пострілу
Английской булавки хватит..для проникающего ранения человека нужно
Ну так прокрутите его в Вашем БК на 500. Вы же профессионал..ну так встаньте за 500 м за мишенью та хай хтось стрельнит з 17 HMR .. и я посмотрю как она в воздухе завязнет...
То що, я замовляю?Нижній треба брати.
Згода. Чек зберігатиму. Набоїв багато брати?Відкуплю за півдарма![]()
Я маю набоїЗгода. Чек зберігатиму. Набоїв багато брати?
Так мо навпаки: я б у Вас відкупив? Навіть за 2/3?Я маю набої
Та ні, давайте не міняти тему купівлі.. а особливо умови)))Так мо навпаки: я б у Вас відкупив? Навіть за 2/3?
То що, за півціни віддасте?Та ні, давайте не міняти тему купівлі.. а особливо умови)))
Ага.. Саша ніяк мені карабін не хоче здаруватиЯк тут, у вас, цікаво![]()
![]()