Fonex
Снайпер
То давайте всі дружно Олександра присоромимо, шо так не можна, шоб скоріш подарував))))))))))Ага.. Саша ніяк мені карабін не хоче здарувати![]()
То давайте всі дружно Олександра присоромимо, шо так не можна, шоб скоріш подарував))))))))))Ага.. Саша ніяк мені карабін не хоче здарувати![]()
Може на відро меду поміняти зголоситься?Ага.. Саша ніяк мені карабін не хоче здарувати![]()
Хіба із жомолістового дереваМоже на відро меду поміняти зголоситься?
Або карпатських підсніжників!Хіба із жомолістового дерева![]()
Пощупал... Все качественно, но длинная... В авто будет "камасутра". Ищу варианты с 16" стволом. А патрончик-то - "огонь"...Сегодня в ствол завезли чизы в 17хмр)) Можно ехать щупать!!
Не благодарите... Это .17 НМR. Первая колонка - метры, вторая - скорость, третья - джоули.для проникающего ранения человека нужно всього пулю з енергией 65 Дж. я незнаю як ви так безпечно відноситесь до пострілу... но бачу ви профффесионал....
Так мо я жінці скажу, що не собі взяв, а дядьку з КоломиїВідкуплю за півдарма![]()
Вітаю з покупкою!Так мо я жінці скажу, що не собі взяв, а дядьку з Коломиї
Ну все, пи..ць місцевим ховрахам...Вітаю з покупкою!
Будете з них ковдру шити?Ну все, пи..ць місцевим ховрахам...
Будете з них ковдру шити?![]()
Пояс на поясницу....Будете з них ковдру шити?![]()
Рад что с нами, рад что прислушались, рад что определились.По патрону-калибру: в сегодняшних реалиях Юга до 120-130 м вне конкуренции...
Если есть возможность, опишите личное впечатление от использования данного калибра. В особенности в сравнении с 22вмр. Объект охоты, дистанции, раневой канал. Можно и в личкуРадий читати Саша тебе! Бачу в Херсоні є тирнет.
Ага, від пана Ілона...Радий читати Саша тебе! Бачу в Херсоні є тирнет.