Бенелі м 1

Sergik

Слідопит

Шановний Sergik, я щось не зрозумів!
Ви цитуєте мене про УСМ і ліпите чуже фото лічини затвору ( підкреслюю, що не всієї затворної групи). Поясніть що ви мали на увазі.
З повагою.
Мав на меті підтвердити Ваші слова про похожі УСМ, але не ідентичні! І як доказ показав фото личини затвору Франкі і М-1 взявши його з сусідньої теми!
Щось не ТАК зробив!?

barabaka

Слідопит

ПэГэСник

Мисливець
Какой "накал, экспрессия" в теме:);)
Владел Бенелли и таки да, несоосность сменных чоков, относительно канала ствола - есть. Влияет ли это существенно на качество и результат выстрела? Я уверен, что нет. Вы (для старожилов темы) лучше беню 121 в разделе "продам" забирите, хорошее ружьё.

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда

Fonex

Снайпер
Барабака,что интересует не пойму! Конкретно задайте вопрос!Или так поболтать!?

barabaka

Слідопит
Барабака,что интересует не пойму! Конкретно задайте вопрос!Или так поболтать!?
Интересует вот это:

Вообщем связался со спортсменом, который сотрудничает с Бенелли...Бла-бла-бла-бла-бла. Честно, сам рад, что "зрада відміняється"))))

Спасибо за терпеливость. M1 производится полностью в Урбино, Италия
Скажу так, я очень допускаю, что М1 собирается не в Италии, на то много предпосылок.
Теперь конкретно задаю вопрос - какие предпосылки? На чем это основано?

КОРСары

Мисливець
А ніхто з вас не пробував перевірити № рушнички на оф. сайті виробника?

Останнє редагування:

КОРСары

Мисливець
На кожному спінінгу продукції бренда Сант.Крой (хто в темі - знає), присутній власний номер. На кожному термосі Стенлі відбито № партії для ідентефікації... Бенеллі - бренд зі світовим ім"ям, одже відповідає за свою продукцію! Так невже компанія нездатна мати реєстр підтвердження власної продукції???

barabaka

Слідопит
На кожному спінінгу продукції бренда Сант.Крой (хто в темі - знає), присутній власний номер. На кожному термосі Стенлі відбито № партії для ідентефікації... Бенеллі - бренд зі світовим ім"ям, одже відповідає за свою продукцію! Так невже компанія нездатна мати реєстр підтвердження власної продукції???
Підтвердження чого саме?

T valeri N

Мисливець
Я думаю Вы правы на 99%! Ну кто бы стал перестраивать станки на выпуск коробок старого образца? Нашли на складе Н-е колличество запчастей от М1,
поставили стволы от СБЕ и М2
Не, не получается: у СБЕ патронник 89-й.
Принципиально искал аналог ствола на моделях Бенелли с параметрами 12 х 76 длина 710 и криообработкой. Нашел на англоязычном сайте "Оружие Бенелли" и упоминание в рекламе магазина "Ибис". Такой ствол шел на модели Super Black Eagle II. На М2 стволы без криообработки, сегодня вживую рассматривал две модели.

Dimastiy

Мисливець
Принципиально искал аналог ствола на моделях Бенелли с параметрами 12 х 76 длина 710 и криообработкой. Нашел на англоязычном сайте "Оружие Бенелли" и упоминание в рекламе магазина "Ибис". Такой ствол шел на модели Super Black Eagle II. На М2 стволы без криообработки, сегодня вживую рассматривал две модели.
Зате всі чоки з кріообробкою. Воно що з кріо, що без в кривих руках криво стріляє. Моя М2 пощади не знає, вигрібає по повній. Люблю постріляти.

barabaka

Слідопит
Зате всі чоки з кріообробкою. Воно що з кріо, що без в кривих руках криво стріляє. Моя М2 пощади не знає, вигрібає по повній. Люблю постріляти.
100%
В мене і чоки кріо, і стволи кріо. А от з руками не знаю що робити :D

Зверху