Якщо не відрізняєте полювання, від "пірування", то про що далі можна говорити! Дикі, випадкові, але нажаль таких багато, в мисливстві люди!Я так розумію що це про мене) то тут все просто не бачу потреби пірувати під час чуми,
Двадцять перший вік на вулиці! Китайці для таких слухачів, вже і тік-ток придумали, щоб не тільки слухали, а ще і дивилисяпри санітарному відстрілі лиса наслухаєшся такого що вуха вянуть)
Так на превеликій жальДикі, випадкові, але нажаль таких багато, в мисливстві люди!
Ні про що бо це шах і мат))про що далі можна говорити!
Ваша логіка, не зовсім зрозуміла.Але є один нюанс- тихо і без стрільби на відкриття. Бо усі розуміють і знають. Вийшли на один день.два. І все.За сезон .А ось ті хто мають бронь і будутть шастати там де схочуть .навіть і в межах села .
Якщо не відрізняєте полювання, від "пірування", то про що далі можна говорити! Дикі, випадкові, але нажаль таких багато, в мисливстві люди!
Двадцять перший вік на вулиці! Китайці для таких слухачів, вже і тік-ток придумали, щоб не тільки слухали, а ще і дивилися
Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна, ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?Так на превеликій жаль
Ні про що бо це шах і мат))
Писаться в чергу чи як?Хто має бажання.-звертайтеся у свої орг.УТМР що до отримання календарів на 2025 р.
це не зовсім так, швидше зовсім не такПани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна, ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
( Тільки не розводьте будь ласка "пісні" про катострофічне збільшення численності хижаків в угіддях)))
Напревиликий жах наше суспільство розділилося на тих хто віддає життя та здоров'я і на тих хто живе за рахунок перших.
Аргументуйте по пунктах будь ласка.Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна, ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
( Тільки не розводьте будь ласка "пісні" про катострофічне збільшення численності хижаків в угіддях)))
Напревиликий жах наше суспільство розділилося на тих хто віддає життя та здоров'я і на тих хто живе за рахунок перших.
А Ви до перших відноситесь, чи до других ?Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна, ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
на істину не претендую но і називати думку опонентів бредятіною та іншими словами в цьому роді визказувань вважаю не правільною,імхо. З повагою!Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна,
Тому, що це моя думка і я считаю її правильною!Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна
А хто це вирішив, щоб мати свою думку і її висловлювати, треба мати заслуги і привілеї перед суспільством?ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
Тут вам з мабуть видніше( Тільки не розводьте будь ласка "пісні" про катострофічне збільшення численності хижаків в угіддях)))
Суспільство не розділилося, але є велика кількість дебілів, які це намагаються зробити!Напревиликий жах наше суспільство розділилося на тих хто віддає життя та здоров'я і на тих хто живе за рахунок перших.
Не одна поважаюча себе та суспільство людина не назве нікого такім словом.Фініто ля комедія)), але є велика кількість дебілів, які це намагаються зробити
чому?Не одна поважаюча себе та суспільство людина не назве нікого такім словом.Фініто ля комедія))
Серйозно?
звісно серйозноСерйозно?
Вибачте я не вчитель щоб допомги в прогуляному ) якщо важаєте що на ліво та на право всіх можна називати дебілами то вам до коваленка а не до мене) з ним і розберетеся в медичних термінах)звісно серйозно
це законний медичний термін