НАКАЗ N 1042 Про затвердження Лімітів використання мисливських тварин, віднесених до державного мисливського фонду, на мисливський сезон 2024 - 2025 р

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Я так розумію що це про мене) то тут все просто не бачу потреби пірувати під час чуми,
Якщо не відрізняєте полювання, від "пірування", то про що далі можна говорити! Дикі, випадкові, але нажаль таких багато, в мисливстві люди!
при санітарному відстрілі лиса наслухаєшся такого що вуха вянуть)
Двадцять перший вік на вулиці! Китайці для таких слухачів, вже і тік-ток придумали, щоб не тільки слухали, а ще і дивилися:D:D:D

Сніжок

Новачок
Але є один нюанс- тихо і без стрільби на відкриття. Бо усі розуміють і знають. Вийшли на один день.два. І все.За сезон .А ось ті хто мають бронь і будутть шастати там де схочуть .навіть і в межах села .
Ваша логіка, не зовсім зрозуміла.

Ангел

ветеран форуму
надійна команда
Якщо не відрізняєте полювання, від "пірування", то про що далі можна говорити! Дикі, випадкові, але нажаль таких багато, в мисливстві люди!

Двадцять перший вік на вулиці! Китайці для таких слухачів, вже і тік-ток придумали, щоб не тільки слухали, а ще і дивилися:D:D:D
Так на превеликій жаль
Ні про що бо це шах і мат))
Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна, ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
( Тільки не розводьте будь ласка "пісні" про катострофічне збільшення численності хижаків в угіддях)))
Напревиликий жах наше суспільство розділилося на тих хто віддає життя та здоров'я і на тих хто живе за рахунок перших.

Zabar Andrij

Мисливець
Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна, ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
( Тільки не розводьте будь ласка "пісні" про катострофічне збільшення численності хижаків в угіддях)))
Напревиликий жах наше суспільство розділилося на тих хто віддає життя та здоров'я і на тих хто живе за рахунок перших.
це не зовсім так, швидше зовсім не так

Аргументуйте по пунктах будь ласка.

VS1975

Снайпер
А Ви до перших відноситесь, чи до других ?

Охотник77

Снайпер
Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна,
на істину не претендую но і називати думку опонентів бредятіною та іншими словами в цьому роді визказувань вважаю не правільною,імхо. З повагою!

Останнє редагування:

Коваленко А

ветеран форуму
надійна команда
Пани, а чому ви вирішили що ваша думка абсолютно вірна
Тому, що це моя думка і я считаю її правильною!
ви маєте якісь заслуги а може привілеї перед суспільством?
А хто це вирішив, щоб мати свою думку і її висловлювати, треба мати заслуги і привілеї перед суспільством?
Тут вам з мабуть видніше:D
Суспільство не розділилося, але є велика кількість дебілів, які це намагаються зробити!

Охотник77

Снайпер
звісно серйозно
це законний медичний термін
Вибачте я не вчитель щоб допомги в прогуляному ) якщо важаєте що на ліво та на право всіх можна називати дебілами то вам до коваленка а не до мене) з ним і розберетеся в медичних термінах)

Зверху