Степанович 2
Мисливець
Якщо не секрет, то для чого таке непомірне навішування на себе всього (патронташ, дві сумки, ще якась шлея). Не обтяжує? С. Катишу.
Это рецепт форумчанина 12*76,я только ПК поменял и да, капсуль 686!З Полем, Вас!
З Вашого дозволу, запишу собі рецепт на "погратись" і по тарілкам спробувати..![]()
![]()
Закарпаття, Ужгородський район , біля с.Середнє!З полем ! Де , як не секрет, полювали на фазана ? Дикий чи випускний ?
Не секрет...Я коли кепсько бачу, вдягаю окуляри...Якщо не секрет, то для чого таке непомірне навішування на себе всього (патронташ, дві сумки, ще якась шлея). Не обтяжує? С. Катишу.
от і пігулки пригодились...Шо вам до того шо я написав? Я писав не вам.
Шо вам до того коли я зареєйструвався? Тіпа якшо зараз мій кум зареєструється завтра тут, то він не зможе вас послати в кущі? Бо ви раніше знайшли цей форум? Чи ви впевнені шо у всіх як у вас лиш один аккаунт? Брєд сивої кобили. Йдіть собі з миром.
Стосовно поста, я не знаю коли був написаний передпост, я не еркюль-пуаро. Я відповів людині на свіжий пост. Можливо комусь потрібно не ритися в чужих трусах, а просто купити окуляри. https://c2n.me/49JUDGq