Просто в чисті банки. Їх і так там простереалізує .При готовке в автоклаве перед закладкой продуктов в банку, саму банку я так понял обязательно стерилизуем, и кто как стерилизует?
Гляньте мою тему на 111 сторінці .
Просто в чисті банки. Їх і так там простереалізує .При готовке в автоклаве перед закладкой продуктов в банку, саму банку я так понял обязательно стерилизуем, и кто как стерилизует?
Вибачаюсь, це яку тему, дайте посилання. Дякую.Гляньте мою тему на 111 сторінці .
В тій темі де Ви грінки з яйцями запікали.Вибачаюсь, це яку тему, дайте посилання. Дякую.
Приветствую всех, уважаемые форумчане!вопрос какой лучше электрический или газовый. Газовый я так понял ставится на камфорку....?
Банки стерилизовать не обязательно, достаточно хорошо промыть. Температура приготовления в автоклаве (120*С) обеспечивает полное уничтожение всего живого. А вот крышки, как минимум, нужно залить горячей водой. В процессе резинка на крышках размягчится, станет эластичней и будет лучше соприкасаться с банкой при закатке.саму банку я так понял обязательно стерилизуем, и кто как стерилизует?
Да, есть такие. Но цена их неимоверно завышена. И, как показывает практика, проще и лучше иметь два агрегата (из личного опыта).Хтось має апарат два в одному.
Так, щоб можна було, при потребі, використовувати, як автоклав або самогонний апарат.
Читав, що такі є, але практичних відгуків не чув.
Дякую, згадав, я той рецепт вже давно на замітку взяв.В тій темі де Ви грінки з яйцями запікали.
Надто сухе м'ясо. Щоб пішов Сік - "драглі". Повинні бути хрястки.Всім вітання! Чому не застигає тушонка? Робив з кролика, свині чомусь не хоче застигати.
Дякую, буду експерементувати!Надто сухе м'ясо. Щоб пішов Сік - "драглі". Повинні бути хрястки.
Я перед тушкуванням м'ясо мариную. І додаю воду та олію. Але воно має бути жирним а не пісним. Тоді в банках буде м'ясо як "Холодець".
Полностью Вас поддержу. В магазинной тушёнке большой процент не именно мяса, а обрезков, хрящей и т.д. А если брать во внимание полностью измельчённую субстанцию с этикеткой типа "Армейская" - то можете представить, что туда бросалось. Спросите жены, выйдет ли заливное (холодець) чисто с мяса?Надто сухе м'ясо. Щоб пішов Сік - "драглі". Повинні бути хрястки.
Я перед тушкуванням м'ясо мариную. І додаю воду та олію. Але воно має бути жирним а не пісним. Тоді в банках буде м'ясо як "Холодець".
я додаю шматочки вух і сала з свинячої голови.застигає чудово. ще казали пробувати кидати розбавлений жилатин, но я не пробувавВсім вітання! Чому не застигає тушонка? Робив з кролика, свині чомусь не хоче застигати.