Ми в Дніпрі на 9-11 червня здибанку замутили!
Добрый вечер!Це не діло! Готовий допогти з проведенням дегустації!
І написанням резолюцій та відгуків!
О!!! я цього чекав!!! бо треба додати води!!! риба жирна сам по собі - живіт товстолоба згадай який ну і крижалку лимона...Запаха масла нет, но очень жирная.
це температура робить - тому такому товстолобу - 130 градусів і 20 хв витримати, але в тих ваших катівнях, а не автоклавах хрін поймеш!Кости не перетлели
Тоха ... а подробней кто и как и с кемМи в Дніпрі на 9-11 червня здибанку замутили!
Я там ні кого не знаю , Я гадав що з нашого форуму пацики збираютьсяСусідній форум, рибаки мисливці! Башмачка!
Живот удалил, жир дал бы запах.живіт товстолоба згадай який
Аппарат не позволит набрать такую температуру, автоматичкски сбрасывает. (Но я в процессе усовершенствования)це температура робить - тому такому товстолобу - 130 градусів і 20 хв витримати
Увеличил температуру до 120 С. Варил 120 минут (Толстолоб был по 900 грамм) Переварил, но на вкус есть можно.Вывод:
-увеличить время пастеризации;
-доверить жене солить и приправлять рыбу.
Да у нас ее столько нету чтобы аж тушенки делать...Товариство, прошу відгукнутися тих, хто має досвід приготування тушонки з дикої качки? Якщо так, то розкажіть про смак і звичайно рецепт.
Не знаю, із качки не коштував...Товариство, прошу відгукнутися тих, хто має досвід приготування тушонки з дикої качки? Якщо так, то розкажіть про смак і звичайно рецепт.
А пропорція один до одного - один кабан один гусак?Не знаю, із качки не коштував...
Але пробував свого часу саморобну із диких кабана з гусям - дуже смачно!!!
Мне конечно в этом плане повезло ,мои домашние очень любят дичь,что пернатую,что копытную,что пушную.Обрабатываю и готовлю дичь сам,уже и зять стал любителем блюд из дикого мяса.Мої домашні (дружина й дочка) не дуже полюбляють страви з качки, тому ними я переважно частую колег по хобі.
Ми їли із 3-літрових банок, в яких м'яса було навпіл.А пропорція один до одного - один кабан один гусак?
З кабана роблю кожного сезону, але без гусака.
Так і зять твій мисливцем стане)))))Мне конечно в этом плане повезло ,мои домашние очень любят дичь,что пернатую,что копытную,что пушную.Обрабатываю и готовлю дичь сам,уже и зять стал любителем блюд из дикого мяса.
Так і зять твій мисливцем стане)))))
Ой Парни даже и не знаю...А в зятя шансів інших не буде.
Тільки як стати мисливцем і навчитися робити тушонку та інші блюда.
А я підстрахувався-третій рік розвожу. Як ніде не пристрою, то штук 15-20 можна буде і на тушонкуДа у нас ее столько нету чтобы аж тушенки делать